Vrapce DIY skate spot Zagreb

Objavljeno: 14.01.2017.  Vrapce DIY skate spot Zagreb

Vrapche project is a diy skate spot build on west side of Zagreb on the last numebers of Zagreb’s biggest street called Ilica (419) behind INA gas station. Vrapche is name of town district where spot is.  Od prvog dana bezuvjetno smo sudjelovali u ovom projektu sa novcanim donacijama, alatima,ljudstvom i Chillovim vozilima i akcijama. Ali… Check it out »

DC tenisice , DC majice , DC suncane naocale…

Objavljeno: 04.01.2017.  DC tenisice , DC majice , DC suncane naocale…

Stigla je nova kolekcija DC shoes -a. Odlične DC tenisice ali i mnoge druge stvari ovog već dobro poznatog Američkog super brenda Iz ove kolekcije izdvajamo super DC sunčane naočale koje su kod nas prvi puta u ponudi , tu su i njihovi već dbro poznati remeni ,vunene kape , i artikl koji imamo od nedavno… Check it out »

Bozicni popust aka Novogodisnji popust

Objavljeno: 29.12.2016.

Dragi naši! Popust na našem web shopu službeno je krenuo. Tenisice tj. SVE Tenisice su na 50%popusta. Oprez popust se obračunava prije slanja pošiljke a možete si ga i prije toga i sami obračunat ali oprez. Kada kliknete na stvar koju želite kupiti vidjet ćete prekriženu cijenu, to je puna cijena i od nje se obračunava… Check it out »

Picture organic clothing snowboard jakne i hlace

Objavljeno: 13.12.2016.  Picture organic clothing snowboard jakne i hlace

Dugo godina pratimo razvoj Picture Organic Clothing -a  i divimo se njegovim odličnim zimskim kolekcijama i tehnologiji koju zajedno sa inovacijama upotrebljavaju u proizvodnji odlečne Snowboard odječe. Naravno ističemo snowboard jakne i hlače ali i ostali asortiman koji Picture proizvodi je nevjerovatne kvalitete i odličnog dizajna. Picture kolekciju ženske i muške snowboard opreme , snowboard hlace ,… Check it out »

Deathwish skateboards

Objavljeno: 16.11.2016.  Deathwish skateboards

Stigle su nam Deathwish skate daske i kotači . Šta reći o ovom već svima poznatom Američkom Skate brandu osim da su posebni. Više o njima pogledajte na njihovoj službenoj DEATHWISH stranici. A sve proizvode koje možete kupiti u Chill shopu pogledajte na linku DEATHWISH u CHILL shopu. Uz Deathwish stigao nam je i Baker skateboards… Check it out »

Skate oprema

Objavljeno: 22.10.2016.  Skate oprema

Stiglo nam je mnogo novih skate stvari , pogotovo skate hardware-a kao što su skate kotači skate lageri , skate daske , skate kompleti , vosak , novi popravljač tenisica All Star Gum. Od longboard opreme tu su novi Dusters longboardi  i još puno zimske odjeće i obuće. A tu su  i naše akcije na mnoge… Check it out »

AKCIJA! NATRAG u ŠKOLU!

Objavljeno: 01.09.2016.  AKCIJA! NATRAG u ŠKOLU!

Kupnja za školu u zadnji tren i nije tako loša situacija barem ne ako kupujete u Chill Shopu.  Uz kupnju bilo kojeg ruksaka ostvarujete popust od 30% na sve tenisice i skate daske u našoj ponudi i čak 50%popusta na sve majice iz našeg asortimana. Popust se odnosi isključivo na gotovinsko plačanje. Kod kartičnog plačanja popust… Check it out »

Skate contest Fazana

Objavljeno: 05.07.2016.  Skate contest Fazana

Po nama najkultnije skate natjecanje u Hrvatskoj je ono upravo u Fažani organizirano od strane Skateboard Kluba August Šenoa iz Fažane. Mnogi se pitaju zašto? Jer park nije baš najbolji i lokacija ni flet ne zadovoljavaju nikakve uvjete i nemaju predispozicije za najbolje natjecanje u Hrvatskoj. Ali tu je ono nešto očito bitnije od svega navedenoga… Check it out »

EAT DIRT 4

Objavljeno: 04.07.2016.  EAT DIRT 4

Jako smo ponosni na Eat dirt crew ekipu koja je provela nekoliko godina gradeći jedini DIRT u okolici Zagreba za MTB i BMX . Apsolutno i neosporivo do sada najveći projekt koji se ikad desio na ovim područjima. Ako još niste bili u toj maloj šikari na Zagrebačkom rakitju vrijeme je da dođete i podržite. Evo… Check it out »

Xstatic 2016 Split

Objavljeno: 11.06.2016.  Xstatic 2016 Split

Xstatic se vratio u Split neki kažu ponovno se rodio a neki kažu uzdigao iz mrtvih. Nakon kratke pauze Xstatic je definitivno zasjao punim sjajem zahvaljujuči nekolicini splitskih Entuzijasta i njihovih udruga. Drago nam je što smo sudjelovali kao sponzor opet. Grafiti i b-boying su opet bili dio te priće ali ipak Chill shop se najviše… Check it out »